Fredagen 16e lordag 17e agusti. akte for en manad sen!

Skolan har gatt pa en  vecka och de borjar redan bli lite segt eftersom de e samma saker varje dag. Men har iaf inge laxor over helgen. Ja hade fotbollstraning efer skolan som vanligt och efter de kom jag hem och midda var fardick. dock var bara ja dennis och cindy i huset. ( och for att inte oroa mamma sa ater vi nog mer gronsaker har till o fran eftersom dom odlar eget i tradgarden)
Efterat sa gick vi ut till hastarna och ja forsokte risa lite! dock sa ville inte hastn lyssna pa mej sa mkt sa en mest stog dar. Men hade inte sa mycket emot det!:)
vi kollade lite olympics och sen korde michel mej till jamie och resten av folket, vi va hemma vid 12 eftersom jag skulle ga upp tidigt nasta morgon.

Lordag 06.00
klockan ringde med "i kissed a girl" och var hur tratt som halst. Men for att alla skulle fa in sina 10 traningar innan matchen pa manda sa vi traffades i skolan kl 7 for att se pa foybolls film och ata munkar. kl 8 sa hemtade cindy mej med jamie och dennis i bilenoch vi korde till en Ef picknick och traffade andra ef'are i narheten. Mamma ringde mej nar vi satt i bilen och jamie holl pa att garva ihjal sej nar ja pratade, men tydligen sa later de "sexigt" som italienska oxa gor.  Band annat sandra, en tjej fran norige som ja blev bra kompis med under kampet. Vi bor bara ung 30 min i fran varndra. Men knepe e att hon har en annan tidzon sa de kan bli lite konstigt om man ska kora dit haha.
Efter picknicken vande vi till kentucky till en baby shower eftersom cindys basta vann ska fa en liten tjej. Dar traffade vi endel av deras gammla vanner lekte lekar och akt, vi va hemma igen kl 9 da jamie o jag tog bilen och akte till Denny's (ett stalle dar ungdommarna har ofta samlas o ater) och sedan okte vi hem till ngn ja inte minns namnet pa. de va roligt iaf :)

Kommentarerna
Postat av: Linn #3

guud vad kul du måste ha det där borta, gud det värkar hända mkt där borta..jag är nästan avundsjuk:P vi saknar dej här hemma, haha speciellt pappa;)

hoppas vi hörs av mer..:)

pussar

2008-08-19 @ 02:37:59

Ditt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0