Tankte bara saga hej:)

Tanke bara saga hej, de hander inget specoellt den har  veckan, men har massa planer for nesta :) I helgene ar de haloween och vi ska nog ga tick or treat. och pa lordag ar de en kompis som fyllere ar sa ska beratta mer om de sen.

En kompis till mej fick reda pa att hennes baby kmr att bli en kille och allt var bra me de.

Fick nyss en lapp om tva timmars detiontion for ja har varit sen 4 ggr forsta lektionen, och de ar inte ens mitt fel! men men finns inte kmt man kan gora. Har verkligen borjat komma in i skolsystemet och fatt en battre uppfattning om folk.

Jamie och jag har inte riktigt kommit kommit helt overens de senaste veckorna men de borjar bli battre nu :)

Vadret ar fortfarande soligt men borjar bli rikgtikt kallt pa kvallarna. Men en tjocktroja o jeans racker under dagen. 

Har nu fatt ihop tillrackligt med spelare for att ha ett innefotbollslag men har inte hittat ngn coach an...:/ Hoppas att de blir ngn for vintersportena pa skolan ar basket och simmning och vet inte om ja vill gora ngn av de, Men de lar bli ngt. tunnerningen kmr inte borja forns 1 dec men kruxet ar att maste ha traningar innan de.

Ater kmr med mer om vad som hander senare! pusss

Uppdatering:)

Pa mandagen hade vi en liten fotbolls middag (at pizza sa klart) och disskuterade hur saker skulle bli for nasta ar. De har kannts lite konstigt for vi harinte haft ngra traningar den har veckan , jamfort med traningar varje dag efter skolan. Dessutom har ja ju spelat fotboll sen jag var 6 ar och nu huelt plotsligt gor jag inte det. Darfor har jag o Ali bestamt oss for att forsoka fa ihop ett innefotbollslag utanfor skolan regim. An salange sa har vi fatt ihop nastan lagom manga spelare. Pratat lite me larare som vet hur de gar till och idag ska vi ga pa jakt efter en coach.

I onsdagar sa aker ja o Jamie till varan Youth group och man kan verkligen marka att folk har andra asikter och varderingar an vad ja ar vad vid att"folk brukar ha". Sa ja forsoker att inte diskutera sa mkt efter som de ar deras religon o allt. (Kyrkan vi gar till ar katolsk)

Idag ,torsdag, sa ska ja aka med ali och vicky till evansville efter skolan. de inte nemligen inte bara i sverige som de blir kallare som jag hade hoppats pa. Sa ska se om ja kan hitta lite nya klader:) Manga tjejer har har borjat fraga vart ja koper olika saker och att vill borja kla sej mer som mej , haha de e vall kul antar jag. Men man kan ju forsta att dom ar lite efter i tiden om dom ser mej som ett modelejon.  Men o andra sidan sa ar allt som inte ar bootcutjeans och hoodies extotiskt ;)

Saw 5 filmen kmr ut i morron ska ska ga o se den!! yay:) fore er ;D..haha

Fran va ja hor sa har ni de bra dar hemma! hoppas du overlevde tallin resan toffer :)

Graceland!

Hej! nu var de lite mer an en vecka sen ja skrev, sry for de!!

Jag va som sagt  i Menphis Tennesee i over " fall brake " med Cindy och Dennis. VI Bilade ner och de tog ung 7 timmar. Vi bodde pa heartbreak som var placerat i slutet av Lonely Street. Vi sag och fick en rundtur huset dar han bott , Graceland som lag pa Elvis blv. Sag vart han vaxte upp och de huset han flyttade till, Vi fick akte en rosa cadillac till resturangen vi at pa. Vi sag alla bilar han kort under olika filmer och i verkligheten och planet han aged. Dom berattade om va han gjort sista dan i livet och allt mojligt  om hans liv. De va coolt att se och efter 48 tim kanndes de som man kannde honom sen flera ar tillbaka, aven fast vi alldrig traffats.




Sista fotbolls matchen!

Vi akte skolbussen till evansville(dar sectionals matcherna spelas) efter att ha slutat skola tidigt sa var vi redo, ladded med solarium och mexikans mat . Nar vi val kom dit vart vi attakerade av miljoner mygg och dommarn sa at oss o fixa myggspray annars sa skulle vi bli uppatna levande.
Pa laktarn satt de ung 100 pers me varderas skolas farger och hejade. Efter uppvarmingen sa stallde vi oss riktade mot flaggan for att sjunga national sangen.
Efter att haft ledidningen 2-1 irpincip hela andra halvleken sa gor north posy mal nar de ar 5 min kvar.. sedan sa vart de 15 min extratid men ingen gjorde mal. Sa coach plockade ut mej, ali, kayla, brenda och renee for staffarna. sa va stallde oss i en cirkel och bad en bon. men matchen slutade 4-3 till dom. Jag var den enda fran vart lag som satte straffen och de andra laget satte 2. de va en rolig match med en harlig stammning. Men de va ocksa slutet pa fotbolls sesongen eftersom vi inte gick vidare. Sen akte va till en pasta/pizza buffe och at. de va gott:D
dagen efter fick jag hora att dom hade visat klipp fran matche pa channel 7, sa har varit medi tv med namn o allt!:)

I helgen ska vi aka till menphis sa ska beratta hur de gar:)

Hooters & Haunted houses!

Fredags sa va vi ett gang som akte och at pa Hooters . maten va valdigt god! kycklingvingar mer konstigt formade pomfittes och sant :) De va faktiskt ett frascht stalle med endel blandade besokare, allt fran smabarnsfamlijer till tonarsgrupper. Jag och renee provade outfitsen som servetriserna hade pa sej. de va ganska roligt hehe

lordags sa akte vi( Ali, renee, vicky, mary, sara, alex, shean, murphy, kyle, , , ,) de flesta fran fotbollen till Hounted houses, som jag berattade om. Shit de va laskigt!!! Vissa saker va sa varkliga, vi gick in i tre olika hus. Jag hade inte mycket rost kvar efter de. Jag o mace hoppade bakat sa vi foll ner pa marken nar grismasket fran Saw kom fran ingen stans med en motorsag och strackte sej mot oss... de e o forklara kanske men de va lasktigt.  
Efterat ung far vid 12 tiden akte vi hem till Renee dar vi hade en eld , grillade korv och gjorde s'mores . nagra timmar senare sa sov alla tjejer i renees hus :)


Tack staffan :D ska beratta sen vart pengarna gick 

o sry for fargvalet som dok upp har om dan men nu ar allt tebax som vanligt ;)


hejhopp

Sitter i skolan och regnet oser ner ute. Pratade me farmor i lordags och fick hora att vadret ar valdigt hostigt hemma. saknar  inte de men saknar er :) tankte bara saga de lite kort....

Har sista fotbollsmatchen innan sectionals iefter middag. Ska kanske prova pa basket sen om vi inte hittar ngt fotollslag i evansville, nu ska ja ga pa lunch sa far forsatta pa de har sen.
Tillbaka :Ptva dagar senare. 
Matchen vart flyttad till idag, de regnade valldigt mkt i tisdags. Men idag skiner solen o de ar runt 75 ute, hehe vet inte ritkgit hur mkt de ar i celcus an sa ni far omvandla de sjalva :)
Idag ska soccer ata ngn slags avslutnings lunch sa slipper ga till cafeterian , dom pratade ngt om pasta o horde ngn namna brownies, sa ja ska skynda mej dit! haha. och nej jar har inte blivit tjock an , men de ar inte langt kvar ;)

I helgen ska ja o narga kopisar aka till evensville, (men inte shopping dar har ngn haller som vi hade tankt for alisons foraldrar tog hennes bil ) i alla fall. Sa vi ska till sk "haunted houses" tydligen valdrig populart i october o haloween tider. De enda ja inte gjorde pa gronalund va o ga in i de dar laskiga huset, ja aker allt, men inte huset. Sa antar att de har kmr vara ngra snapp varre. sa far se hur de gar! :S. ar lite nervos men antar att de blir roligt.
I morron ska ja kanske aka 4hjuling i skogen igen men har inga bestammda planer an sa lange. 

Oj nu vart de en valdigt lang tect men min genvag till facebook slutade funka sa har inte sa mkt annat for mej hehe.
Puss o kram!! hor av mej snart igen :)

Jessica goes country

solen har skinit som den gor pa en sommar dag idag :) eftersom det ar sondag gav vi oss ivag till kyrkan vid nio, de ar konstigt va dagen kanns mkt langre nar man gar upp tidigt pa morgonen.
Dennis haller pa att bygga en vaderkvarn sa jag , cindy och adam hjalpte till och mala delar av den. Kande mej som en riktig "country girl" me cinyd bootcut jeans ja hade pa mej medans ja jobbade pa farmen :P  har fotrfarande farg kvar pa mej och under naglarna , aven efter att ha duschat typ 4 ggr och tavattat handerna med olika medel konstant sen i eftermiddags haha.

Micheal kom hem den har helgen fran collage for att halsa pa, han och sin kompis hade varit o kopt "skinny jeans"(de ar inte alls manga som anvader de har) och fragade om ja tyckte de sag bra ut. o dom vart typ helt chockade over nar ja sa att de felsta i sverige anvader sanna :)

I tisdags sa akte vi till kentucky for att ga pa begravning. Mannen som hade dott var inte sa nara till familjen, vilket ar tur. Jag ska nog inte ga in pa detaljer men en kanolsk begravning ar ganska annorulnda jamfort med de som ja uppfattar som "vanligt" 
Efter traningen i Onsags akte jag, kati, ali o murphy hem till brooke. har alldrig sett sa manga olika djur i ett hus! minkar, katter, hastar, hundar, hons, ekorrar , , , . Och ekoren bajsade pa min arm!!!! :(  sjalva sitioantion va valdigt rolig... for alla andra. annars an de sa va de nice :)
Helgen va skoj:D jag at dock inga kanelbullar i lordags... Ja va pa Gibson s. fotbollsmatch i fredags med adam mfl. de hade homecomming och de va kul o se eftersom den skolan ar mkt storre an wood som jag gar i. och i lordags sa var ja med ali och ett gang fran en ort i narheten, de va valldigt hillbilly men vi hade roligt enda hah.
Pa dagen traffade jag Kathy, omreadesrep. for ef och vi at o pratade lite om hur saker gick o sa. Hon ar trevligt o de e roligt for hon har varit i sthlm sa vi pratade om olika skillnader o likheter. Hon namned bla att de gillade att allt va sa stadat och rent . Vet inte om det.. men antagligen i jamforelse med hur de ar har.

mailade lite bilder till de flesta, fick ni de inte sa skriv din mail i bloggen :)
Puss o kram!


RSS 2.0