Regionals game!


Brooke, seide o jag!

Pa lordagsmorgonen hade vi satt alarmet pa 06.00, men sa klart sa forsov vi oss! Jag, Brooke och Seide hade 10 minuter att vara redo, ali hade oxa sovit over men hon skulle inte med oss. Sa fort vi vart klara sa akte vi till skolan for att mota alla andra. Det var dags for tjejerns Regionals match!  Jag och brooke hade gjort coolaste tshirtarna ( ska lagga upp bilder sa fort ja kan) och hade shorts med knastrumpor och smink i skolans farger. Posh ar cheerleader och var tvungen att aka i Fan bussen. Jag, brooke, joe, cody akte me colton i hans truck. Nar vi hade vantat in alla bilarna sa bar de ivag med sju andra bildar pa slap. Och for att halla reda pa alla sa hade vi walky-talkys mellan oss. Efter drickapauser och annat sa var vi framme efter ungefar en timme. Matchen forlorade vi dock :/ Men de var skoj i lektarn dar vi hade olika "ramsor" , spirit fingers , etc. Efter vissa hade gratit klart sa var det dags att lamna byggnaden- sa hade det saklart borjat snoa ! de var lite lagom kallt i shorts och tshirt. VI atervande hemmat och halvsov framfor film hemma hos jereco , man var lite trott over 3 timmars somn. 
Sen kom ja hem och sov ett par timmar tills det bar av till brookes hus igen :) 


Joe ,jag o brooke i bilen!

Bra dag(:

Ah hej o ha! .. har rullar det mesta pa som vanligt. igar var en bra dag:) Skolan gick snabbt ochj jag fick tillbaka mitt fanska prov som ja fick B pa :) grattis, man tackar. Efter skolan sa akte jag , ali, brooke o posh akte till evansville. Vi gjorde lite olika stopp for jobb aplikationer och andra smasaker. Sen kakade vi pa Los Bravos (saklart) alltid nr 38 hehe, enchillada m ris och sallad m guacamole.. GOTT! Sen sa akte vi till the mall och sprang runt mellan affarerna ett tag. Kollade pa vad dom hade fatt in for bikinis till sommaren och sant . Ali kopte en fran victorias secret , lila m jatte sma vita stjaror pa som man knot i sidan :) valdigt sot. Brooke kopte en trekants fran Hollister vit med ljusgrona blommor pa. Provade en lika dan fast marin bla, den var fin men inget som ja vart kar i direkt. Sen borjade klockan bli sent och vi var tvugna att atervanda hemmat pga av min 9'clock curfew..


Parkerade utanfor centret, redo for att springa runt ..:)


Inne pa victorias seceret



Idag ska jag o ali till gymmet och sen till brenda for att plugga , lite i alla fall:)
Hoppas alla har bra dar hemma !<3<3<3

mobilen: Nu har jag telefonen igen sa man kan ringa nar som halst pa helgerna:) gor garna de!. skolan slutar inte forns 3.10 sa de ar vall runt 22 i sverige > kan inte anvanda den och ringa er men sag tiderna till farmor:)

Spririt week

Veckan innan basket sectionals ar en sa kallad spirit week, teman har varit guld och gront , aftesom det ar woods farger. Sa folk har klatt sig i langa stumpor och fraglada haslband(: Sjalv sa har ja ialla fall stottat skolan med min gula soccer hoodie, alltif natt i alla fall! 

Abraham Lincoln fyllde 200 hundra ar igar och i foods sa gjorde vi en bild av honom med hjalp av typ 200 hundra cupcakes. Fick inte ata en enda !:( men de kom med pa forsta sidan i tidnigen, haha. Foods lararen holl pa med alla deltajerna som om projectet var fraga om liv och dod och gjorde om allt vi gjorde.

fredag 13e
Alla vet vad fredagen den 13e handlar om, sa se upp! Inga nyckla pa bordet ( ja har inte ens nagra nycklar), inte krossa speglar och se upp far stegar och fallande saker :) 

Ikvall slapps confessions of a shopaholic pa bio. Ska bli skoj att se:) for de ar baserat pa en bok som jag faktiskt har last !

Ha en bra alla <3 dag! :)



*V A R*

ah vad harligt! efter massa sno o gra' dar sa hade vi en vardag:) de senaste ttre veckorna sa har vi haft en del sno och nar de ar sno har sa stannar hela valden. Man sitter i princip och vantar ut snon, vilket ar ratt trist. Men i gar sa var de runt 60-70 och blahimmel sa man kunde ga i tshirt utan problem, shorts tyckte vissa men de va lite val och ta i- de e ju trotts allt februari. Sa ja tog fram ballerina skor och beiga kappan vilket ar ett tydligt vartecken. Har aven lyckats smitta av mina "skinny jeans" pa nagra har aven sett leggings och ballerina skor dyka upp har och dar. For er som minns sa var dessa plagg en stor chock for alla nar ja forst kom hit i sommras, sa de ar framgang! I got the power ;) 

 var outfit :)

Harkatastrof!

Klantade verkligen till mej har om dagen. Ja skulle prova att anvanda en rund borste samtidigt med hartorken sa haret inte skulle bli sa lockigt ( alla som ar slakt med chirstoffer kan ju omojligt komma undan det) utan lite mer vagigt.  Precis som dom brukar gora nar ja gar till frisoren.Allt gick bra tills ja rullade upp borsten for snabbe resultat och  pa nagon sekund sa var  haret Mitt pa huvet fast virat minst tva varv  runt bostenoch det gick inte att dra ut = bosten var fast. Efter unefar 15 minuter av sa var mina armar trotta och de hela sag mkt varre ut. borjade panika lite for ville absolut inte klippa av allt!
Tillslut sa fick cindy dra till undsattning och 30 minuter senare sa var det fixat. Inte allt for mkt har hade gatt av haha. Men nasta gang ja far en snilleblixt ide ska jag nog tankta igenom den minst tva ganger innan jag provar den pa mej sjalv. :)
Dessutom mina tankar som frisor ar nog inget jag ska utova

lite svar :)

Grattis i efterskott mamma! hoppas du hade en bra fodelsedag:D

Tack for tipsen :)
Planen ar att komma tebax till Frans i host:) , kmr sakna alla dar for mkt om ja inte gor de!
Aa i hemkunskapen bakar vi bakelser for de mesta, de har vall sin kultur oxa ;) ne men ja tyckte oxa de va lite konstigt. men sen sa lararen att klassen brukar inte ata om de e "annorlunda mat" hehe sa antar att de ar det anda som funkar. sill e kanske inte de besta o forsoka fa dem att prova nya saker.
tog me den boken till skolan i i mandags sa far se sen va hon plockat ut som typiskt svenskt. Hon hade en bok pa varldens matkulturer och i sverige ar det vanligt att ata pankakor med lingosylt och ngn blodsoppa, lat ganska ackligt! sa nu vet ni va vi ater i sverige.

Hoppas alla har det skoj dar hemma:) saknar er otroligt !


Super bowl sunday

I gar sa akte vi ner till kentucky och in besokte den lilla staden springfeild dar en av cindys systrar bor. De vae dax for super bowl :) Storsta slutspelet i amerikansk fotboll. Nar de kommer till amerikansk fotboll ar ja nog inte den basta att skriva en review om vad som hande , for var inte sa jatte insatt. Men de va en lang( runt 3/4timmar) och jamn match mellan cardeners och steelers, den spelades ner i Florida. Bruce springsteen hade fatt aran att sjunga i halvlek. Alla var valdigt innsatta i matchen och ja forsokte fatta reglerna :) Vi hade ialla fall had god mat :) salami, sma korvar i brod, chips med varm ostdipp, kakor och brownies, och sen jelloshots som ja inte fick smaka. Etfermatchen atrevande vi till indiana runt 24, sa nu fick jag min dos av amerikansk kultur for ett tag:) 

snodagar!

forra veckan gick jag bara i skolan pa mandagen eftersom de har sa kallade "snowdays"  Pa de lokala nyheterna sa pratade de pa om vilka skolor som var stangda och hur vadret i lilla indiana sag ut. Manga har gatt utan el och de flesta vagarna var fyllda med sno. Men det jag inte riktigt forstar ar att de har inte varit mer an cirka 4 dm meter sno. De verkar inte som de ar sa beradda pa vader andringarna har som hemma. Iofs sa skulle de vara ganska skont att slippa ett par dagar pga av sno aven i sverige. Men ialla fall sa ledde det till en riktig hemma sittar vecka dar ja hade dr phil och Ophera som basta van haha. 



RSS 2.0