Homecomming!

I fredags var de football homecoming, ( jag stallde aldrig upp annars skulle jag vunnit ;) ) Sa de va klaningar och ga pa planen o rostning i skolan och dans i skolan matsal efter haha. Men de va inget uppklatt for oss som inte va kandidater den har gng, men dom sager att baskethomme comming ar storre. Innan de sa var det parad och alla host sporter akte pa olika bilar runt skolan och sedan var de va manga som gick pa matchen sen pa kvallen. Vi (tjejernas soccer team) vart uppropade i vara uniformer for att vi vann The blue confernace ship .
                   Jag och vicki provade cheerleadnig outfits! haha vart valldigt snygg :D

Pa lordagen sa va vi ngra st som gick pa bio, vi sag Mirrors, den va laskig!

Vi fick vara 6 veckorws betyg och dom sag bra ut :)

Men de va en rolig helg hoppas ni har de bra dar hemma !!

ja har laddat upp lite bilder pa Facebook , men ska forsoka lista ut hur den har sidan funkar for er som inte har myspace eller facebook .

halsningar fran staterna

24/9

Fyller 17 idag :)
I skolan idag sa stodd Murphy vid mitt skap for hon ville va den forsta som sa grattis :) 
Hade pa mej Sno halsbandet i dag som jag fick :) Skolan va i princip som vanligt , men manga kom fram och sa grattis och sant. Och i matsalen sjong bordet mfl for mej. Och sen kan man alltid anvanda ursakten " men vada de ar min fodelsedag idag, maste vi gora din har uppgiften" , sluta tidigare eller vad man an kan komma pa haha. Farmor ringde mej i computer class och pappa mfl i studyhall, kul att fa hora fodelsedags sangen pa svenska oxa! :) Kul att ni ringde. 

Efter skolan hade vi traning som vanligit och  efterat sa akte Jag, Alison, Murphy, Katie och Macy till Marys dar jag och ali skulle farga varat har. Med fargen som vi kopt pa Wal mart dagen innnan. Men oroa er inte, jag har i princip samma farg men det ar mer jamt.  Sen motte vi upp en annan Mary, Vici(tjejen fran italien) och Renee pa Los aztecas. En Mexicansk resturang i Princton , at dar och sjong for mej och sa :)

Sen kom jag hem strax efter 9 och hade fatt en buket med rosa och vita rosor. De va fran Ronnie, min aldsta host brother, sa messade honom tack. for han jobbar i Kentucky och bor inte i huset med oss. 
Cindy haded fixat en overasknings kaka men den far vi ata i morgon istallet 

Jag hade en bra fodelsedag och kul o hora frfan er alla!

Kort fran staterna

Helgen var rolig och gjorde inget "specielt" gick pa fotbollsmatchen, hangde med folk efter at, sov over hos en k kompis mm.
Matchen vi spelade i gar gick jatte daligt, men mina fotbolls skor ar sonder, sa har inte gjort ngra mal dom tva senaste matchern, iaf har ja ngt att skylla pa hehe. 

Just nu har jag  fyra kompisar som star bakom mej och forsoker forsta vad jag skriver, haha de e gansko roligt. Har en del bilder pa er dar hemma och de sitter o disskuterar vem ni liknar. 

Tack for brevet morfar! :D

jag ska komma med en narnmar uppdatering innom kort.



Yay post till mej med!

Tack familjen for presenterna!!
Nu sa antligen damp det ned nagot till mej i var lila brevlada .
Jag ska bjuda pa peparkakorna och se vad dom tycker. Halsbandet var jatte fint :) antar att dom inte har Sno of sweden smycken har. Godis ar alltid gott, specielt svensk godis! det var efterlangtat.
Jag visade bilderna pa usb minnet och de va uppskattat. Och nu far ja visa dem hur man bakar svenska kakor:) De blir nog lite skillnad for dom eftersom vi anvader riktiga ingredienser nar vi bakar och inte bara blandar ut fardigmix haha.

Jag vet att jag oppnade paketet lite i forvag men kunnde inte lata bli! :)


Slapp vecka

Veckan har gatt forbi fort och har nog varit den slappaste hittils. De flesta elever har haft Istep tests ( Indiana somethin somethin , sa dom kan se hur bra eleverna gor i skolan) sa de har inte riktigt varit vanliga lektioner. Har kollat pa mycket film och varit ung 5 kvar i varje klass eftersom resten sitter med testen. I foods sa har vi antligtn gjort ngn med mat :P vi fick fardig deg som vi satte pa platen i ugnen o sen var kakorna klara, vi gjorde frys pizza och ungen var redan pa  och vi gjorde frukost, d.v.s. micro bacon, buscuits n gravy och egg rora. Mycket kompicerade saker. Den lektionen ar bara konstig, men vi lar oss andra saker oxa.
VI har haft tva matcher och vann bada :) sa var skola kom forst i ngn blue conferens tavling for skolor i omradet. Forsta aret som dom vann tydligen :)
Efter 6 veckor sa har dom betygsattning och jag har A i typ alla amnen :)

Nu e det fredag eftermiddag och vi va just pa Subway och at. Strax lunch och tva lektioner kvar. Sen ar det antligen helg! far se vad som hander sa. Kanske ska ga med Cindy mfl o halsa pa hennes syrra i kentucky , eller ga pa matchen ikvall o hitta pa annat.

Hoppas ni har det bra dar hemma:D och saknar er

Onskelista:
Svenskt godis
Foton, kanske i ram el ngt
Tidining, typ solo, glamour, comsmo
Usb minne sa ja kan ladda over bilder o ta nya :)
Eller skicka er sjalva o kom o halsa pa !
kom pa ngt kul :)
 

"Sister Jessica" och Macy's Helgen 13/9

- min o dennis 11 man dag :)

Idag kunnde jag sova ut igen :) jag sov till ungefar 13 och dom blir inte lika overraskade langre nar jag gor det. Jamie hade redan akt till jobbet. Men jag storasde runti huset och fixade med bilder och annat smatt tills vi fick gaster pa eftermiddagen. Det var Cindys van "sister Melany" med familj. Sa av en kristen anledingn blev jag "Sister Jessica" haha.

Efter middagen sa motte jag upp ngra fran fotbollslaget, Vicoria(utbytestudenten fran Italien), Alison, Brenda, Katie och Murphy, vid Denny's och vi trycket in oss i Alisons lilla bil. Vi akte ut till Macy's hus dar hon hade en liten fest och de uppstod lite drama som saklart alla i skolan visste om pa mandagen haha. Men det var bara roligt, for mig i alla fall :P 
Vid 5 tiden kom vi i sang och skulle sedan upp vid 8 sa alla skulle hinna till sina olika kyrkor, Men vi forsov oss saklart. Och pa grund av stormen sa tog det oss en och en halv timme att kora tillbaka fast de egentligen bara ska ta 15 minuter, for att de var sa manga vagar avstangda nar trad och annat hade fallit over. Men vi hade ialla fall en bra bortforklaring. 
Nar jag antligen kom tillbaka till huset sa hade vi saklart ingen strom. Jippii, finns hur mkt som halst o hitta pa pa landet nar de inte finns strom eller varmvatten!!! Men vi at lite ,laste och min mobil dog, sen somnade jag vid 15 tiden.  nar jag sen vaknade upp vid 19 sa trodde jag att de var 7 pa morgonen och det tog mej ung en halvtimme att inse att sa var inte fallet. Allt vart valldigt forvirrat ett tag ... men vid ungefar 9 pa kvallen kom strommen tillbaka! och aven resten av folket som lever i huset kom hem . jag som trodde att de lag och sov. haha.


Antligen fredag!


Vi vann alla tre matcher den har veckan :) pa torsdagen hade vi den senaste och vann med 5-0 (jag gjorde tva mal) hihi.

Annars har veckan varit bra forutom att jag fick D pa mitt historia test hehe....

Fotbollsmatchen spelades borta och eftersom alla sa att vi enda skulle forlora ( vad hande me school spirit?;) sa akte jag inte till den. Jag hangde lite me Adam och hans bororsa nar han kom hem fran deras fotbolls match. Vi korde 4hjuling, ( fast jag provade bara o kora pa vagen) annars satt jag som passagerare. Vi motte Jordan och lite fler nar nar vi kom till skogen dar de brukar kora. de va skoj men lite lasktigt enda nar de gick snabbt i svangarna. 
Vi kom tillbaka till huset och de borjade sporegna och aska ute. Pa grund av tornadon i Texas sa blaser det valldigt mycket just nu och elen forsvann en stund. 

Men jag fick skjus hem av Aron, Adams brorsa , senare och motte Jamie i dorren och vi satt uppe en stund o snackade om vad som hade hant i veckan. 

9/11

Idag i skolan har mycket kretas om handelsen som var for 7 ar sedan. Vi hade en tyst stund forsta lektionen . och i newspaper sa arbetade vi med uppgifter om gamla artiklar, och pratade om att folk tror att det var Bush o c:o som fixade attacken for att skapa krig och massor med funderingar kring det.
I eftermiddag har vi yttreligare en match sa vi far se hur det gar!:) Idag ar det dick inte lika varmt ute och det regnar. de senaste veckorna har de varit genmsnitt 25 grader :) haha


Grattis farmor pa fodelsedagen :) horde att du fick mitt kort.

Men nu maste jag rusa, man vill inte komma sent till lunchen for da maste man koa en evighet! tur att art klassrummet ar sa nara till matsalen...



10/09/08

datumet idag ar as coolt!

Pratade med dennis i gar o de gar sa mkt lattare att prata svenska!  (saklart) men enda sa kanns de konstigt. Nar ska borja prata engelska igen sa maste man tanka mycket mer.

jag fick tillbaka mitt test i foods , och fick 100% haha vet inte hur det gick till.

Skolan idag var ganska slapp och de var mkt vantande. Jag slapp stista lektionen, study hall, eftersom vi skulle ta foto med fotbollslaget. efterat hade vi hemma match igen. Vi vann med 5-1 :) ja gjorde ett mal och en assist. men nar det var 13 minuter kvar sa skot kayla ett skott som gick rakt i motstandarnes aniskte . hon borjade skrika och skaka och ambulansen var tvungen och komma. Vi spelade inte dom sista minuterna vilket ca lite trist for jag ville gora  mer mal. Men gissa vad som stog i tidningen  dagen efter. En stor handelse att ambulansen kom till Oakland haha. 




Gibson s. game & chicken dinner

I fredags sa hade var skola borta match , sa jag folde med adam och  hans familj till Gibson southerns AMm fotbolls match.(Gibson s) ar Woods rivaler) sa jag skulle inte fa sa manga vanner om jag gick ut i en Wood troja. Gibson ar en mycket storre skola sa jag trodde inte att folk skulle vara lika nyfikna over en ny maniska. Men jag hade fel. De va roliga for det ar manga som kmr fram och pratar med en och frgar massa fragor. Adam tyckte oxa de va nice for han fick massa upmrksamhet i skolan mandagen efter haha. 

Pa lordagen sa hade jag inte sa jatte mkt for mig. Sov tilll klockan 11 och de tyckte dom va valdigt lange! men jag kan ju sova tills ngn vacker mig och eftersom vi inte har nagra gardiner an sa vaknar man av ljuset. Men hemma ar det manga som sover till 2 och ingen tycker det ar konstigt...
Dennis haller pa och bygga en vaderkvarn sa jag hjalpte honom med den lite. Sa fixade jag runt i huset och laddade in bilder sag pa film och pratade i telefon. Ibland behover man dagar utan ngt spec att gora, sa de va skont :)

Pa sondagen var det upp till kyrkan igen.efterat hade de deras arliga "chicken dinner" Sa de var oppet for hela samhallet att komma dit och spela pa lite olika hjul, kopa mat, spela bingo och ga pa loppmarknaden. Jamie var tvungen att aka och jobba ,men alla fran youth groupen var dar sa vi strosa runt dar hela formiddagen och hjalpte till nar de behovdes. Jag vann en fisk at jordan som han lovade att dopa efter mig :P . Jag pratade en del med en utbytes student fran Australien och fick reda pa att dom har kangrus och koualor som ibland kmr skuttande in pa skolgarden, dessutom ar det 14 timmars tidskillnad. Jag som tycker de var mkt med 7!
Mot eftermiddagen sa gick vi hem till adam en stund for att slippa plocka undan. Spelade lite basket och drack Mountain Dew.
Pa kvallen sa hade vi ett "familjemote" igen och efter det satt jag o jamie o snackade lite vad vi hade haft for oss i helgen for hade iprincip inte sett henne sen fredags eftermiddag.  Och hon har borjat dejta sitt ex igen som var otrogen mot henne forut. Men hon sagern att dom inte gor det, an iaf. Vi far se hur det gara


Nu sitter jag i newspaper class och funderar over vad jag ska gora for project i art. Vi ska gora en reklam men min hjarna star helt still. I eftermiddag har vi match igen :) hittils har jag gjort mal i varje match i serien, men var lag har annu inte vunnigt ngt haha.

Hoppas  ni har det bra dar hemma, saknar er!

Var forsta borta match!

Skoldagen gick segt, men fick reda pa lite betyg. Historia provet jag oroade mig over fick jag ett B pa! har aven det i betyg for tillfallet, villket jag tycker ar valdigt bra :) Med tanke pe hur mkt energi jag lagger ner pa skolarbete haha...
I Art class sa fick vi en ny uppgift att mala en reklambild och att de ska synnas pa villket stalle den ar publicerad pa. Sa lararen borjade komma upp med forslag som busshallsplats, skylt vid vagen, catwalk och i en tunnelbana. sedan sa hon, ni vet en tunnulbana ar ungefar som ett tag fast den stannar oftare. jag ba , omg! sedan fortastte hon, ar det nagon har inne som har akt pa en san forut? Ngra elver hade det, andra trodde hon pratade om mat stallet Subway. eftersom det ar samma namn....

Efter skolan sa sammlades vi pa parkeringsplatsen for att satta oss i skolbussen for att spela en match mot vara rivaler, gibson southern. Adam som gar pa den skolan var dar och sag matchen ch hejade pa varat lag:) Cindy utbytesstudenten fran Tyskland spelar for Gibson southern fast hon fick aldrig ga in pa planen :/ Matchen borjade inte sa jatte bra for oss och dom gjorde ett mal ganska snabbt. Men i andra halvlek sa tog vi igen och matchen slutatde 2-3 . Vi forlorade , igen, men jag gjorde tva mal :) Sa star med i tidningen idag, de e bara mer och mer tydligt att det har ar ett litet stalle. 

Helgen over och tillbaka till skolan

Efter tuneringen pa lordagen var jag valdigt trott sa jag satt me Ronnie och kollade pa film. Senare kom det gaster, de felsta grannar och vanner till cindy och dennis. Aven Kathy, min aria representent och hennes man kom forbi. De va lite kul eftersom dom har varit i Stockholm sa vi pratade lite om vad dom hade sett och sa. Jag at min forsta s'mores. grillad machmalows med choklad mellan tva kew. det va tydligen mkt lustngt att jag inte hade haft en san forut.
Efter vi hade atit och dom hade gatt sa kollade vi pa Titanic , fick oversatta nar dom pratade svenska som dom gor i borjan av filmen. de va ganska roligt hehe.

Pa sondagen gick vi till kyrkan kl 9 som vanlig. Jag foljde med en kompis, adam, hem . han ar varsta musik geni det ar ascoolt. hur duktig som helst pa instrument , specielt piano och guitarr. Vi korde lite fyrhjuling och guitarr hero :)

Mandagen fick jag antligen sov ut!! men bara for att jag hade mojligheten sa var jag inte sa trott och sa till kl 10. Men det ar enda det langsta hittills. Eftrsom det inte finns nagra bussar eller mojligheter att ta sig fram kommunalt over huvudtaget trodde jag att jag skulle fa ga runt i huset hela dagen eftersom jamie jobbade. Men pa eftermiddagen hamtade en skolkompis ,colton, upp mej och vi akte till staranden dar de redan var lite folk. Efterat sa akte vi hem till en av hans kompisar dar de va en liten "fest". Pa vagen dit sa fick jag satta mig lite i forarsatet , men nar jag fragade hur man stannade den sa vart jag passagerare igan haha :) Men val frame sa tyckte dom  va valdigt kul nar jag pratade svenska. Vissa av dem var verkligen lantisar! omg de va roligt att se hur dom beter sig, inte sa val uppfostrade om man sager sa.

Hemma vid 9e tiden och sag en film och gick och la mig, Skola nasta dag....


RSS 2.0