tips tack!

I hemkunskapen sa har vi precis borjat med varldens mat kulturer. sa klart sa borjade vi med varldens viktigaste land, america, vilket bettyde att i dag sa bakade vi en boston cake, vilket va valdigt gott. Om ett tag sa ska vi over atlanten till europa. Sa fragade hon vad man kuunde gora om sverige, for att hon har aldrig jobbat med skandinavien. sa foreslog semla ? Men nagon som har nagot annat tips? Tack!

Usa har ny president!

I gar gick vi inte till skolan alls pa grund av vadret. Det ar typ 1dm sno ute.. men de var lite skont med en extra lang helg.:) Men i dag sa borjade skolan bara lite senare pga av sno och risk for halka nar man kor. Men vi gar till alla lektionerna enda, aven fast dom bara ar runt 30 minuter. I enegelska lektionen sa kollade vi pa live tv fran washington , som ni sakert har sett bilder fran dar hemma. De tva forsta lektionerna borjade fick vi kolla pa tv'en vad som hander, presidentens tal mm.
Manga muttrar lite for de ar inte sa glada med Obama som president, jag fragar inte extakt varfor, men det ar nog inte min ensak. 

Annars gar allt som vanligt bara att datan i huset inte funkar sa bra just nu, kmr vara lite knepigt att komma in pa msn och fb mm. Men jag kmr i alla fall forsatta skriva i bloggen :) ..Sa oroa er inte ;) 

Saknar alla o ta hand om er!

helgen 10e jan

I fredags sa akte vi till evansville, gjorde lite sistaminuten shopping och kollade lite vad som fanns i den lilla staden. Sedan gick ja o dennis pa  bio, sag Yes Man, hur rolig som helst! Efterat sa traffade vi Bernda och hennes kompisar, de hade varit o sett Bride wars som hade premiar samma dag. Hade garna satt den oxa, men hade kanske varit lite vall tjejig for dennis smak ;) Sa vi akte med dem efterat och kakade pa Texsas road house, som var kanda for sina steaks och bbq's. middan va valdigt god :) 

Pa lordagen tvar de dags for dennis att aka hem, trodde vi :) sa vid 10 tiden akte vvi med andra Dennis till flygplatsen men planet vcar forsenat. Sedan vid 4 tiden sa sa dom att planet var installt efter att ha blivit flyttat 13 ggr. Efter manga samtal o lite problem mella de olika flygbolagen sa lyckades vi fixa en annan flyg till sverige. Men de skulle inte ga forns sondag morgon, sa med all pakning vande de tillbaka till huset. 
Sedan pa sondagen var upp till flygplatsen igen. Men den har gangen var det hej da :( Som tur va sa gick flyplanet sakert fram hela vagen till sthlm.




Tillbaka fran jullovet

En vacka har gatt in pa andra terminen pa wood memorial high.. I mandags sa borjade allt i gen, schemat i samma forutom att ja har bytt computers som ja hade lektionen efter lunch till franska steg 2. Vi far se hur det gar hehe, men tankte att de va ett sart val eftersom ja har ett ar av franska kvar i gymnasiet. Dagen borjade dock med forsening men vart battre och battre , det va lite kul och se alla igen. Dennis fick lite sov morgon och akte med Micheal och lite fler killar in for att shoppa i evansville. 
Veckan gick pa som vanligt och sen pa onsdagen akte vi till en collage basket match med dennis, micheal, dennis T och hans bror. de spelade bra och i pausen sa upptradde chearleadernsen.

    
Pa torsaden o fredagen sa flojde de dennis me mej o till skolan :) ja tror han va mattligt road ...;)
hehe ne men alla hade fragat efter honom, kompisar, folk pa skolan, larare, rektorn sa pa manda for ja vall hora va alleg tyckte. Men han kom bra oversens me folk sa d va nice :)


  



Jullov!

Nu ar det bara nagra timmar kvar innan de gar tillbaka till skolan igen.. ser inte fram emot det sa jatte mkt. Har andrat mitt schema lite i alla fall, ja har frivilligt valt franska! trodde alldrig att det skulle handa, men jag har en bra anledning. Sa far se hur det gar, de ar iofs bara steg tva sa kan inte va sa farligt.. hoppas jag!:P

Lovet var fullt upp med julfirande och har aven sprungit pa rean en del hehe:) och sedan i sondags kom aven dennis o halsa pa(!) har visat honom runt i omradet lite( de enda intresanta - shopingcentret), vi fia nyar och sa hade ja lite fotbollsmatcher:) intoducera lite amerikansa grejer som poptarts, mntDew, ben &jerry smaker som inte finns i sverige, beef jerky och lite annat smatt och gatt hehe. sa han verkar komma bra oversnens med manniskorna har men den amerikanska livsstilen.. kanske inte ar for alla hehe.:)

Pa onsdagen sa akte ja dennis ali o kyle till nagra av kyles kompisar for att fira in de nya aret :) de va roligt o vi traffade en del nya manniskor. mitt o alis nyarslofte blir som for manga andra att ga oftare till gymmet...

Hoppas alla hade en god jul och gott nytt ar!!!


RSS 2.0