United skates of america 29/7

Efter en vanlig dag pa campet sa akte vi me skolbussarna till United skates of america där de fans "roligheter för hela familjen" Huvudsaken va att man skulle aka rullskridskor pa en bana. Emma och jag körde lite 80 tals outfit för att riktigt fa in rullskridskokännslan haha. Vi trillade faktiskt aldrig men kom aldrig riktigt upp i Adams niva ;)
VI körde lasertag oxa men kom bara pa 11 plats av 19 :/ Men i den lokalen var de stöört mkt varmare än vid rullskridskobanan. Sen spelade jag och Jacob in en musikvideo som visade upp pa storbildsskärmen, kommer säkert upp pa face sen ;)


Äntligen en värdefamilj! 28/7

Efter en del krangel och fem dagar tills det är dags att aka ivag till familjerna sa fick ja reda pa vilken min egentliga värdefamilj är:) (ni som har adress till familjen Gomez gäller altsa inte)
Familjen heter Titzen/Heyden , mamman Cindy (hemmafru!) pappan Dennis och tva sönerfödda 87 och 89 som inte bor hemma längre, och Jamie som är i samma alder som jag som jag även ska dela rum med. De har aven tva hästar, hundar, katter och fiskar. Sa far se hur de gar haha!
Dom har ingen mail pa pappret sa ska ga och ringa nu, nervöst!....


Efter en vecka pa campet

Lektionerna idag var väldigt sega och är rätt trött pa alla som snackar tyska i klassrument. Idag hade vi brunch mellan 10 och 12(hade de sagt) men när vi kom till maten vid 11.30 sa fick vi reda pa att de hade sagt fel tid och all mat föruom flingorna och bagelserna var undanplockat . Sen börjarde vi med lektioner kl 13 med "homeroom" som vanligt. Där har vi Russ som lärare, honom har vi även i histoira. väldigt snäll later mej lana hans mobil om ja vill ringa inom landet och sant. Sen fortsatte vid med engelska, hisoria, 30 min rast, life in amerika, current issues där ett par returnees pratade om vissa saker att tänka pa i den nya värdefamiljen och om deras ar m.m. (bland annat Patrick, a.k.a Ashton för han är aas lik Ashton Kucher!) och sen slutade det i homeroom igen. Da gick vi ut och de tog en gruppbild pa alla tre hundra, tvekar starkt pa att vi syns pa bilden däremot.

Samma vecka som jag akte sa fick ja ett brev om värdefamiljen Gomez som jag skulle bo hos. Men sen när jag skulle maila dem sa funkade inte mailadressen sa fragade ja Toni, min omrades representant, om ett annat sätt att fa tag i dem sa svarade hon att hon skulle hämta mej vid flygplatsen och i nästa mail star ngt helt anorlunda. Men efter mycket förvirring sa tror jag inte att jag har ngn värdefamilj alls ännu. Men Toni sa ju att ja inte skulle oroa mej, jag ska ju inte aka förns som en vecka trotts allt!...

Basketcampet har akt hem vilket är ganska trist men Bryant är inte tomt ända. De har dykt upp ett soccer camp som tydligen ska va bland dom bästa 17/18 aringarna fran staterna runt i kring. Men vi sag dem pa träning i dag o de va bara pinsamt, emma och jag ville ga in o pa planen och visa hur man spelar pa riktigt, haha.

Vi spelade softball efter klasserna i dag men de va inte sa där jätte skoj eftersom vi var sa manga pa varje lag, vi gav upp ganska snabbt och Emma,filip jag o axel gick och spelade basket med ngra istl.
Antar att morgondagen kmr se ungefär lika dan ut, förutom att vi hade tänkt hinna i tid till brunchen den här gangen ;)

Boston city= Starbucks + B&J

5e dagen pa Camp

Vi var I Boston hela dagen idag och äntligen bra väder igen! Bussen gick 8.30 imorse och sen akte vi tillbaka vid 7.30 pa kvällen. Jag, Emma och tva ifran Västeras Lisa och Julia virrade igenom staden:p Det vart starbucks sa klart!, vi gick i olika gallerior men det vart ganska svart att hitta bra affärer, men de vart ett par chillbyxor fran victoria's secret, as sköna är dom. Vi käkade wok till lunch (skönt att kunna välja lite mer vad man vill)  och satt ute vid en fontän. Vi lyckades utan större problem ta oss igenom tunnlbanesystemet :). Senare tryckte jag och Julia i oss en ben&jerry's Half baked liiten snabbare än vad jag tror är hälsosamt ;) Men om jag ska tippsa en en sa ar det lätt den!
När vi stog i Camebrich(?) mall's food cort sa springer jag pa Tom, en kille fran min franskagrupp pa Frans schartau hemma i Sverige, hur stor chans är den egenltligen? haha.
Vi sag nagra som upptradde pa torget men rundturen vi skulle aka med i bil/baten var fullbokad, och vi sprang titt som tätt pa olika Ef''are. Men i största allmänhet sa var det nice i Boston:)
Dessutom märkte vi att Kanadensare inte är de mest diskreta eller smidigaste personerna... hahaha

Tennisspelet (i ösregn) i gar var kanske inte det mest genomtankta, har haft skit ont i halsen hela dan och de vart inte bättre av att spela basket nu pa kvällen...
Pratade precis med dennis via webcam , de va skönt att höra ngn hemmifran för även om ja bara varit borta en vecka känns det mycket längre!

Imorgon sa ska va ha lektioner, även fast det ar lördag:/ typ bara för att vi var borta hela dagen idag. Men far i allafall lite sovmorgon... Men ska ga och lägga mej nu, Sov gott:)


Första dagarna pa campet

Har flygit över atlanten och lever nu 6 timmar bakat i tiden. Aven fast vi landade i Boston för ett par dagar sen sa ar tidsrytmen kvar hemma i Sverige. Kan köra en sammanfatting av som som har hant hittills.

Jag delar rum pa campus med en tjej(Diana?) fran tyskland som knapp förstar vad jag säger, men hon har en laptop jag far lana sa det är nice. De första vi upptäckte har som ar typiskt amerikansk är maten, för ett par ar sen skulle de va rena drömmen att fa dricka läsk o äta glass till frukost o sen äta hur mkt pizza, pomesfrittes o hamburgare som man kunde stoppa i sig till lunch. Men man kan ofta välja andra saker oxa, som tur är!
Här pa Bryant University sa är det  ca 300 Ef studenter, var av hälften ar Tyskar:/ Men det är oxa andra camp samtidigt,  som ett basketcamp som jag och en annan svensk tjej Emma har snackat ganska mkt med. dock har ja inte lika mycket basketskills att styla med;)
Vi har hunnit med ganska mycket pa bara ett par dagar, spelat volleyball, tennis &  tennis i ösregn:P, basket, badat i poolen, kollat film mm. Har om dagen var vi pa Providens place mall (Emma gjorde en exakt imitation av Homer framför munkar nar vi sag skorna pa Nordstroms) Haha .Pa dagarna sa har vi olika lektioner, som tll exempel historia, livet i amerika, engelska. och man börjar o slutar alltid dagen i "homeroom". Min klass e kanske inte sa skön, men vad ska man göra.
Pa torsdag (imorron) ska vi vara i Boston sa far se hur de gar, ska till Starbucks i allafall!

RSS 2.0