Hej hopp

Nu borjar de bli kallare o kallare, till och med borjat sno, men inget som har lagt sej pa marken an. Har om dan insag ja att ja inte har sett ngra element, bara en oppenspis. jag underar om de e enda sattet som dom varmer upp huset pa. for de e inte sa sa varmt har inne hehe.

Veckan va bra forutom att ja missade min skjuts hem i torsdags. De e ung 4 olika ja brukar aka hem med, men ingen av dem skulle hem. sa da sprang jag over till skolbussarna och missade precis den som gar forbi vart hus. Sa bussen bakom bad den att stanna men de gjorde den saklart inte, tanten som kor den gillare inte mej, eller sa e hon bara otrevlig mot alla.. Men ialla fall sa da fanns de inte mkt mer ja kunde gora an att ga tillbaka till parkeringen , men nastan alla va borta. Da forsokte ja ringa cindy men hon svarade inte, som tur va sa va ronnie o halsade pa, men han svarade inte haller. Sen ringde ja typ 3 andra som bor i narheten av mej, men dom hade antagligen ngn packt att inte lyfta pa luren nar ja ringede. Sa da gick ja till allstar och sooade, men ingen hade ringt tillbaka, sa da gick ja till shell o kopte ngt att dricka, o vadrade runt lite il kylan, o hade tid o lara mej alla filmer dom har i video butiken. efter ungefar tva timmar ringde Ronnie tillbaka o sa att han kunde komma o hamta mej. Nar ja kom hem sa cindy bara " ucsh da, ja glomde telefonen in badrummet sa horde den inte"...

I fredags sa sov vicky over, vi gick pa bio me ngra kompisar och sag twlilight. Innan de behovde vi doda lite tid, sa vi provade att sla baseball och speleade biljard hehe. Men filmen var mkt battre an va jag trodde, ja antog innnan att ja inte skule gilla den. men filmen ar att rekomendera! ;)

2bebisar och en hundvalp

Pa onsdagen kom jag hem efter skolan eftersom Cindy hade sagt att hon behovde lite hjalp. Nar jag opnnar dorren till huset attakeras jag av bebis skrik och en hudvalp hoppar upp pa mina ben. Som vi vet sa jobbar inte cindy men hon sitter barnvakt at tva grannar. Elisha 3 och Molly 11/2 . Ronnie hade kommit och halsat pa med hans hundvalp som han kopte for 2 veckor sen. alltsa lite otranad an sa lange. Cindy och ronnie behovde aka till evansville for ngn anledning, sa cindy visade vart barnen hade sina saker och sedan lamnade de mej dar... ingen vacker syn.
Valpen satte jag i badrummet, for dar brukar den vara nar ingen ar hemma. men den ylade sa mkt sa elisha borjade grata och skrika men molly satt framfor en film och sag almant orolig ut men borjade garta nar hennes kaka var uppaten.
 10 minuter senare kmr jamie forbi for att hamta upp en sak och gar rakt in i kaoset. Cindy ringer henne samtidigt och Jamie forklarar situationen som sag mkt varre ut an den verkade haha. Men efter ungefar 20 min nar jamie hade fatt elisha att sluta grata sa lamnade hon byggnaden. Som tur var sa kom hans mamma och hamtade honom ung 10 min efter det. Da var de bara jag och molly kvar, men da hade hon borjat bli trott pa allt och ville bara ha kakorna som var slut vid de har laget. sa hon brjade grata om de i samma stund som dennis kom hem och fick tyst pa henne, och efter ett tag vart hon oxa upphamtad. Men hunden var kvar och ville inte va tyst! sjalv var jag helt slut och fattar inte hur cindy kan ha dom dar hela dagarna... 

jepp de ar en forsta gang for allt som sagt, valigt lyckat? det vet jag inte haha, men defenitift en erfarenhet 


helg i kentucky

I fredags sa tog mr och mrs Gilhousen ( larare pa skolan) mej och vicky  till en pjas. Vi at pa en resturang som hade typisk amriksnsk mat - nej inte hamburgare . Vi bestallde lite olika saker, som vi inte hade prova forut. sjalv sa at jag Jambalya , som va vadigt god.
Pjasen handlade om sagor sett fran en vuxens perspektiv. de va trevligt av dem att visa lite amerikansk kultur. Men har valll kanske  gjort roligare saker i mitt liv. 

Lordag morgon kom ali o hennes mamma o hamtade mej vid ung 8 pa morgonen. Vi akte ner till alis moster i kentucky. bilresan tog ungefar 2-3timmar. beroende pa om de va ali eller jenni som korde gick de olika snabbt. 
Vi akte direkt till shopingcentert och tillbrinagde hela dagen dar till vi inte kunde ga langre. och de va knappt sa vi han med alla affarerna!:)
Vart framsta mal var att hitta en klaning till "the x-mas dance" , jag provade nog minnst 40 och la tva at sidan tills nasta  dag. ngra av mina favorit affarer ar abecomic n fitch, vicotrias seceret , hollister . kopte inte sa jatte mkt , bara lite , for att gatt runt dar fran 11 till 21 :) Vi motte upp janny och hennes syster och at italiensk :) Senare kollade vi pa Maid of honor, de e en riktigt rolig fiml!:) 
Pa sondagen var det upp till krykan som vanligt hehe:P sen vande vi tillbax till shoppingcentert i pricip. Jag inforskaffade mej en klannign , men i en annan affar (som hade rea hehe) och inte nagon av dem ja provat dagen innan. Den ar halterneck i turquise med en rosett i ryggen :) vet inte vad som skulle passa bast till den, silver eller svarta skor?
 Pa eftermiddagen sa at vi pa taco bell och atervande hemmat !


Fall sports banquett

Vi hade den slutliga avslutningen av alla "fall sports" forra veckan. De inkluderade, football, volleyball, golf, soccer och tennis. Vi mottes i matsalen vid 7 tiden och alla var lite smatt uppkladda. Uppe pa scenen pratade rektorna och sen sa fick alla sporterna presentera sitt i tur och ordning. De delades ut lite priser och jag plus tre andra fick ett diplom for de basta soccer spelarna i omradet , fran the blue chip conferance. Ar inte riktikt saker pa va det ar, men de va ngt bra iaf:) Slutade sesongen med 10 mal, o ska forsoka lagga upp videon fran straffsparkarn fran sectionals matchen :) Coach Gomez pratade en eveghet som vanligt men de gorde inte sa mkt eftersom vi stog enda pa scenen under tiden, han pratade nog 20 min och alla de andra sporterna tillsammans tog ung 30 hehe...
Sedan var de lite lotteri och de ropade upp nr man fick pa biljetten man hade> jag vinner alldrig pa sanna dar grejjer o inte den har gng haller, men va ett nr ifran! Sen va de en tjej som sprang upp pa scenen o trodde att hon hade vunnet men insag sedan att hon hade sett fel nr och alla borjade skratta. De va valldigt roligt men tyckte (nastan) lite synd om henne.
Sedan sa at vi kakor o satt o snacka ett tag, de hade tagit mkt langre an vantat sa efter de akte vi hem och laddade upp for fredagen:)

11/11/08

Hoppas du hade en bra fodolsedag bror! ;) 

Ja har inte tagit ngt korkort men har ovat litegrann , ar inte sa jatte bra haha :P Vet inte om ja kmr kunna lite pa mej bakom ratten pa ett tag.

De blir inget innefotobllslag for vi kunde inte fa ihop de men gor inte sa mkt for de finnsd ett  "traveling team" som jag och ali ska ga me i till varen :) Sa resre man runt i narheten och har tuneringar !

Helgen va bra Ronnie va o halsa pa, allid. kul. Han kopte en valp som vi dopte till cyberus, eller hur man nu stavar de hehe.
I fredags sa firade vi Alis fodelsedag, ute o kaka mexicanskt o bio, o sen borjade de riktiga firandet, hehe ne inte rikigt, men de va skoj! Gav henne en sovernir fran sverige o skrev pa svenska o eng :P Svenska ar tydligen valdigt svart  att uttala ratt sa, ganska roligt att lyssna pa :)

Har borjat bli riktigt kallt, frost o sant pa mornarna.
Annars sa e de bra har:) . Sitter o vantar pa lucnhen en mandagmorgon, far se va ja ska ata idag hoppas de finns ngn pasta man kan valja.. hmm 

En annan sak som ja tankte pa att manga tankar e pa engeska! kanns ganska konsigt hehe

Ha de bra, hor av mej snart!:D



Valet i USA

Efter en evighet av reklamer pa tv dar obama o mcain trashar ner varanda som alltid slutar med"I'm Barac Obaham , and I approv this message"  sa ar valet nu forbi med en ny pressident. 
Jag kom till huset vid 6 efter att hangt med nagra kompisar och ser hur de ryker lite i huset, jag gick in o vi skrattade lite at det. Ungefar 15 min senare sa kunde man  knappt inte andas dar inne sa vi gick upp for att oppna fonsterna och sedan ut for att snabbt overe huset. Genom fostert sag vi (ja cindy o dennis) att de kom lagor fran undersidad av ugnen. Dennis gick in och fixade de sen satt vi en 30 minuter och vantade pa att huset skulle vadras. 

Pa teven zappade vi mellan cnn, fox news , 7, och ngn lokalkanal. Pch dar satt jag i ett hus med maccainre som febrilt bytte kannal med hopp om att de skulle saga ngt "battre"  ngn annan stans. Indiana va en stat som va valdigt nara  50 50. Ratta mej om jag har fel men ag tror Obama vann tillslut aven har. 

I mitt hushall hade de gett upp och stangt av tv innan valet var riktigt over, men jag kollade lite pa sluttalen som de hade. I skolan dagen efter sa har de inte varit sa mkt prat om valet som jag trott att de skulle bli. VI pratade om de i historian lite och Mr. Maline forklarade att man inte ska domma en bok for omslaget och ge obhama en chans aven fast  han ar av farg. tokigt att han var tvunngen att froklara har, men manga ar inte sa oppna for nytt, eller annorlunda i allmanhet.


RSS 2.0