Det var en gng....(historian ar verklighetsbaserad)

Det var en gang en tysk en svensk och en italienare som skulle rida en hast. 
Det var fredageftermiddag och de var tvugna att ta skolbussen tillstallet, eftersom ingen av dem kunde kora bil. Svensken och itelieraern hade med sig ombyta som bestod av varsin michilingubbejacka och tennisskor. Efter 3 min pa bussensa dog svenskens ipod och var nnu tvungen att lyssna pad skrikande barn och en julsong som spelades pa de krassliga hogtalarna om och om igen.
15 minuter pa bussen och alla tre overlevde. De gick av bussen och allt de sag var skog, aker och en liten grusvag. Solen sken aven fast den var pa vag ner, vid tre pa eftermiddagen! Sa de promenerade pa den lilla grusvagen till stallet och disskuterade alla konsiga amreikanska beteender. 
De stog o pratade medas de gjorde i ardning hasten, borstade och satte pa alla sittsaker. Men nar de tre ungdommarna trode att allt var frid och frojd sa tyckt hasten det var trakigt och klev pa svenskens fot , och lite senare pa tyskens sko. 
          Tysken borjade och hon gjorde det valdgt bra, eftersom hon rider varje dag i princip de 6 senaste aren. Hon hoppade  upp pa hasten och red runt i stallet, visade hur an strade, stannade och backade den. sedan red hon fran den ena sidan till den andra pa 10 sek och sa "jag slar vad om att ingen av er kan ta er fran den sidan hit snabbare an jag"
          Sa da var det svenskens tur, hon papekade att hennes jeans var for tighta (eftersom hon levt i amerieka och NAGON hade stoppad dom i torktumlarn): )   for att komma upp pa hasten. Sa hon anvande en en trapp for att komma  upp. Sedan red hon till andra sidan av stalle pa mintre an 8 sekunder , sedan sa hon " ha!, ingen kan gora de snabbare an jag"
          Till sist var det Italienarens tur, hon h

nee ja kmr inte pa ngt bra slut. men vi red hasten ..:P..:)

Kommentarerna
Postat av: mauritz

hoppas inte fotbollskarriären är ruinerad av en klumpig häst bara :P

2008-12-23 @ 00:29:17

Ditt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0