Thanksgiving!

Vi var lediga pa torsdagen och fredagen eftersom de va helgda! Sa torsda morgon akte jag, jamie, cindy, dennis och michel ner till cindys mamma i kentucky for att fria thanksgiving. Efter 2 timmar i bilden var vid dar vid ungefar 9 tiden. Hon bor i en liten stuga, omringad av massa andra lika dana stugor. Och i den lilla lilla stugan sa skulle vi fa plats me 15 sma storla vid de lilla lillla lillabordet. o pa dom stolarna skulle 15 stra amerikanare sitta . hehe nee. men iaf. Vi vatade in resten av folket och ngra av dem hade jag sett forut. Pa manyn var det kalkon, med 2 olika fyllningar, brod, grona bonor, potatismos , sas, sweet potatoes, som ja inte alls tyckte om ! fatta inte inte ens om de cva mat eller efterratt :( . amish bread, pumpa paj o ngn slags graddsak med korsbars och landra olika alderles for sota efteratter. Jag stoppade i mej en hel del men inte sa mkt av efteratten som ja inte var sa fortjust i. Sedan satt vi o prata lite om allt mellan himmel o jord, mestadels servige och de fakum att jag alldrig firat thanksgiving forut.

Vid 3 tiden forstade de vidare da ja o cindy o dennis akte tillbaka till Indiana for att fira thanksgivnig hos hans mamma. jamie mfl akte till deras pappa. Dennis o ja skulle skamta lite me dom sa vi sa att ja inte kunde ngn enskelska alls o han var den enda som forstog mej, vi lyckades lura ngra haha...  men men. Deras kusiner har ja traffat lite forut och dom ar ung i min alder, som tur ar! sa dar va dom jatte trevliga o alla stallde ungefar 100 fragor, sen bad dom om ursakt for att dom fragade sa mkt och sa att de skulle vara sista fragan, haha. Maten dar va ungefar den samma, at en kalkonpaj eller va man ska kalla de som var valdigt god, men min apptit var inte pa topp men de andra luktaden iaf valdigt gott.
Efter vi hade atit o pratat ett bra tag sa var de dags att dra lott om vem man skulle ge julklapp till, aven fast man har ett bra system, sa vet man ju hur de slutar till slut nar de galler slakten hehe. sedan bar det av till enn arena dar en stor cirkus holls. Akte dit med kusinerna, 3 tjejer typ 14, 16 och 23 ar med foreldrar eftersom de hade extra biljett som dom hade fatt av ngn anledning. sa vi satt i ett bas over alla andra de va ganska haftigt! I baset fanns de en lite buffe( saklart annu mer mat) sa de luktade thai , iaf tills elefanterna kom in pa scenen. Men vi sag allt ifran bjornar pa mopeder till manskliga pyramider. Showen va rolig men lang!

tillsist sa bar det av tillbaka mot huset dar cindy och dennis va de enda gasterna kvar. sa dar bar de ivag hemat igen!


Kommentarerna

Ditt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0