Gladaste platsen pa jorden


Efter en formiddag me rundtur i LA sa tog vi bussen vidare och Kodak och the chinese theater, vanrade ner walk of fame, holywood skylten och holywood bowl, kannda hus och gator( de va hur fina, och dyra som hallst!) , affaren som Julia Roberts besoker i Pretty woman. Onskar att ja hade haft lite mer tid i Holywood men fick min fot i Will smiths och handen i Jonny Deps. han hade forvanadsvart sma hander . Sedan tog det av till Universial stutos, vi gick inte in men fick se folklivet utanfor, dar slutade det med middag pa Hard rock cafe Hollywood. Efter en en dag men mycket gaende igen sa satte vi vara trotta fotter i bubbel poolen:)

 

Disneyland
Efter inte sa manga timmars somn sa va de upp me tuppen igen , somnade pa bussen efter ha atit ett ratt sa stor frukost. har varkligen saknat youghurt! Den har gangen sa var de dax att aka ivag till disneyland:) dar vi spenderade runt 16 timmar. gladaste stallet pa jorden vet ja inte om ja kan halla med om, men de va skoj i alla fall!. De hade 3d filmer, som va akligt varkliga, akte attraktioner som Mountain . som va riktigt roliga. sen sag vi disneyslattet o fyrvekerier. Men vissa saker kanndes som de va lite mer annpassat for en yngre generation. Vi holl oss in en grupp som bestod av 3 svenskar, 2 brazilanare, 1spansk, 2 tyskar och 1 amerikanare. Harlig mix sa att saga! ;) Traffade aven en skaning fran i sommras sa de va kul o se lite gamla ansikten. 



Tack morfar o gittan for vykortet!

Kommentarerna
Postat av: Mauritz

4d-filmer? :O:O har disney klurat ut en av fysikens stora mysterium? att kunna se bakåt eller framåt i tiden?

d står för dimensioner, varav dessa är bredd, djup, och höjd, dessa är 3d, och 2d är en bildskärm eller datorskärm, en 3d film/skärm kan du röra dig in och ut ur, och 4d är verkligheten, i vilken tiden också existerar.

learn your physics woman

2009-04-01 @ 22:04:45
Postat av: Anonym

Ja loovar det stog 3d hela tiden..:) men tack for att snallt peka ut en av mina tusen stavfel;) saknar dej

2009-04-03 @ 15:18:26

Ditt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0