San Fransisco!

Fosta dagen sa akte vi ut till Peir 39 och kollade runt,  turistade, kakade lite lunch pa subway och sedan bar de av for att se mer av SF, som Little Italy och China town dar aven middagen var ett maste. vi var fortfarande lite matta sen lunchen men de va gott ande:)
 
 
 


 En av mina favoritdagar pa hela resan var har i SF. Vi startade dagen genom att dela upp gruppen i tva halvor och min grup drog ivag till Alcatraz. De va super haftigt att se fangelseon, maste varit hur hemskt som halst att spendera mer an en dag i en cell, kan inte ens tanka 10 ar! Vi vandrade runt dar nar solen sken men de va lite kyligt for inden va ganska stark.  Pa eftermiddagen sa var det varan tur att ga over golden gate. De va en cool kannsla att ta sej over bron som man sett i sa manga bilder och hort om :) Efter att ha gatt runt hela for och eftermiddagen sa var det saklart inte slut an. Vi tog oss lite lite mer centrala delar av vart avslappta vid ett Mall. Tyskar fick lite hemkannsla nar vi sprang in pa HM...

    



Rolig fakta, Kannde igen mej pa manga stallen i sf efter att ha spelat Skate spelet me Tony H. Uppdraget me sjolejonen och sparvagnarna, och sen ute pa alcatraz.. ni som har spelat vet va ja talar om:)


Kommentarerna
Postat av: Anonym

schysst att du är åter på majsfältet / pappa

2009-03-30 @ 16:13:46
Postat av: Maria

haha vi fick ana en liten guidad tur av dej dar ett tag :P

2009-03-31 @ 01:04:41
URL: http://mariaalemyr.blogg.se/

Ditt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0